The Sinner (Netflix Serie)

The Sinner S1

Ju mer man gräver ju värre blir det

MV5BMjExMjcxMjM3OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTUwODQwMzI@._V1_

Denna serie på 8 avsnitt handlar om en familj som består av mamma, pappa och barn som en dag är på stranden. En helt vanlig fin dag där en helt vanlig familj är ute för att bara som många andra.

Mamman (Jessica Beil) en lugn person som aldrig gjort något olagligt eller skulle skada någon.  Där på stranden är det några som spelar musik och hon tycker det är för högt. Hon går fram helt oprovoserat och hugger ihjäl honom med en kniv. Hon blir arresterad och allt är solklart, massor med vittnen, ett erkännande.

Samtidigt har vi polis (Bill Pullman) som förhör henne och han tycker att något inte stämmer. Hennes förflutna minns hon inget av och det är detta serien handlar om. Varför gör en helt vanlig person ett sådant våldsamt brott.

The Sinner är en bra skriven serie som Jessica Beil är bakom och producerar. Hennes prestation är skrämmande för man tror henne, man får medkänsla trots att hon mördat en person kallblodigt. Men allt är inte som man tror, varför gjorde hon så?

Ju mer man gräver ju värre blir det, hennes bakgrung och förflutna har något med attacken att göra och när denna garnnysta fylld med trassel sakta reds ut får man en klar bild över det hela. Detta är en hemsk historia som drabbade en helt vanlig familje mamma.

Jag rekomenderar säsong 1 och ska se de andra två.

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s