True Detective Säsong 3 Bluray

”Mahershala Ali agerar alla under bordet”

401675

I säsong 3 följer vi poliserna Wayne Hays (Ali) och Roland West (Stephen Dorff)
De utreder ett fall där två syskon pojke och flicka spårlöst försvinner. Ingen har sett eller hört något. Detta fallet kommer förfölja Wayne resten av hans liv.

Precis som i säsong 1 börjar det med intervjuer i ett förhör där de berätar detaljer om fallet. Här får man se några år efter fallet, samtidigt som fallet och långt in i framtiden när poliserna är runt 75 år gamla.

Tempot är långsamt och bygger upp fallet och alla karraktärer men det känns inte tråkigt. Det är tillräckligt intressant att man vill se mer efter första avsnittet.
Serien håller samma kvalite som tidigar även om säsong 2 inte var lika bra som första så höll allt en hög produktion.

Det finns inte en enda skådespelare som inte går 100% och gör sitt bästa och det märks för det finns ingen som helst svag länk. Den som står ut är Mahershala som visar igen att han är en av de bästa skådespelarna i branchen. Han äger varenda scen och det är hans resa som man får följa mest av alla. Att se honom som karaktären under utredningen, intervjuerna och sedan som gammal är otroligt. Alla små detaljer han gör säljer det.
Mahershala Ali agerar alla under bordet, alla i Hollywood!

Jag vill inte berätta mer om utvecklingen för det får man se själv. Denna säsongen har inte ett WOW avsnitt som säsong 1 hade men den har en actionfylld scen som inte varar så länge men den är tung. Allt annat är drama/thriller och jakten på att hitta barnen.

Bluray kommer med en del extra material som bakom kulisserna, intervjuer, deleted scenes med mera.

Betyg: 4/5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s