Om

LB Productions 

Vi producerar reklamfilmer åt företag som är anpassade till hemsidor och sociala medier där man når ut till en stor massa. Vi filmar även events, konferenser, informationsfilmer samt bröllop och dop.

En snygg och stilren film för att nå ut till den stora massan på internet.

Showreel 2019

Kontakt: LBProductionsSE@gmail.com

IMG_20180723_123726_20180723125521060

—————————————————————————————

Välkomna till: Luis Recenserar -för din skull!
Vi är 2 recensenter. Luis & Nathalie.

Heter Luis Boström och gör videorecensioner för det mesta på aktuella biofilmer precis lagom till premiären. Samt en del svenska och utländska kortfilmer och annat. Försöker göra egna och roliga kortfilmer till vissa recensioner för att göra det mer skoj och personligt.
Gör dom på svenska och engelska så du ska slippa läsa och bara lyssna.
Dom är spoilerfria och betygsätts från 0-5 så du enkelt kan bestämma dig om du vill se filmen eller inte.

Lite om mig:

Stor filmnörd och har gjort recensioner i över 3 år. Älskar film, matlagning och träning.
På fritiden tränar jag mycket och lever livet. Skriver manus till kortfilmer och jagar efter drömmen om att regissera film eller agera i dom. Är väldigt förtjust i superhjältar och filmskapande.

Vill du som är regissör för lågbudgetfilmer/filmer/kortfilmer att jag ska recensera din film? Kontakta mig. Så får du förmodligen Sveriges enda videorecension.
Vill ni vara med på någon livestream eller är intresserad av ett samarbete eller sponsring så maila luisrecenserar@gmail.com eller skriv till mig på sociala medier.
Bästa filmen just nu: KIN

Bästa superhjälten är Batman!

luis profil.jpg


Nathalie Leth

Lite om Nathalie.

Även om inget tycks kunna rubba hennes favoritfilm Definitely, Maybe från första platsen så är jakten ständigt igång efter nya filmupplevelser. Varesig det rör sig om en prasslig chipspåse och häftig thriller eller tio kilo choklad med det senaste romantiska dramat så kan man räkna med att Nathalie redan är på plats. Om filmen dessutom är gjord av Denis Villeneuve eller har Jake Gyllenhaal i någon av rollerna så finns det inget väder som stoppar henne från att se detta på bioduken.

download

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s