Fågel, Fisk eller Mittemellan: Tag

Tag är baserad på den sanna historien om ett gäng vänner som varje år leker tafatt och de komiska inslag som sker i samband med denna tradition.

Premissen är intressant och charmig och inledningvis är det just detta som Tag är. Men när filmen rullar på märks det hur utförandet är mer eller mindre katastrof ända till slutet. Karaktärerna är inte bara överdrivna utan även vulgära. Deras practical jokes når sin spets på ett av de mest smaklösa sätt jag någonsin skådat. Jag blir uppriktigt arg.

Hade filmen känts mer verklighetstrogen och kanske kört en mix av drama och komedi så hade detta kunnat bli en oförglömlig rulle, detta är bara en idiothög som jag bara vill glömma att jag någonsin sett.

Betyg: Fisk

DEC2E0F3-6978-4040-8625-64B2AFF56992

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s