Final Level: Escaping Rancala

En mockbuster av Jumanji

MV5BNDJkNDgyMDQtYjEyMC00N2QyLWFiM2EtZmM3MWM2ZmRiNjk5XkEyXkFqcGdeQXVyNDY2NzgwOTE@._V1_

Att The Asylum gör B-filmer är ingen nyhet eller att de gör egna versioner av nya storfilmer och denna gången är det Jumanji: Next Level som är på listan.

För att vara Asylum så gillade jag denna filmen mycket. Den är väldigt B men en bra sådan. Den är cheesy, dålig skådespel för det mesta och det är så löjligt att det blir charmigt.

Det är sammastruktur som Jumanji och samma story typ. Filmen tar sig inte själv seriöst och det gör det hela kul och underhållande att titta på.

Jag är svar för B-filmer och jag är nog en av de få som tycker om den och jag tycker om den för vad den är. En mockoff på Jumanji. Jag tycker huvudkaraktärerna är bra och gör vad de kan med materialet och eftersom det utspelar sig i en tv-spels värld kan de göra vad som helst och ”grafiken” se ut som fan. Vilket det gör ibland men det är charmigt som tusan och jag kan inte sluta le vid vissa scener.

Jag ger filmen för vad den är.

4/5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s