Recension: Crawl (Bluray)

Crawl

crawl

Regi: Alexandre Aja
Medverkande: Kaya Scodelario, Barry Pepper

 

Story: Filmen är simpel, en stor orkan är på väg in över Florida och en dotter åker till pappans hus för att kolla så han är okey. Hon hittar honom skadad och medvetslös i krypgrunden med ett stort sår vid axeln. Hon upptäcker att nere i krypgrunden finns det en stor alligator som vill döda dom. Orkanen kommer allt närmare och vattnet börjar fyllas. Ska de kämpa mot alligatorn och kanske dö eller vänta ut det och dö av orkanen.

Detta är en enkel och effektiv skräckfilm som bara har jumpscares för det går inte bygga upp något mystiskt med konceptet. Det finns inte så mycket att säga om filmen förutom att den är blodig, bra gjord med en bra mix av praktiska effekter och cgi. Skådespelarna gör bra ifrån sig även om de borde ha dött långt innan. De råkar ut för sak efter sak och det blir lite väl mycket mot slutet.

Blurayn har massa bonusmaterial som deleted scenes och förlängda scener samt massa annat skoj, över 45 min material.

Ljudet i filmen är bra och det är en helt ok skräckfilm.

3/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s