Fågel, fisk eller Mittemellan: Never Grow Old

4861BD1D-3604-4AC3-A7C0-5A5B02858A84

Never grow old är en otroligt snygg film som bidrar till den ständigt växande kärleken till westernfilmer på nytt. Förutom John Cusack så kände jag inte igen någon av de andra skådespelarna men det är namn, som efter denna filmen, bör läggas på minnet då de alla är otroligt starka och övertygande.

 Regissören, Ivan Kavanagh, har även skrivit manus. Jag tror definitivt att kombinationen av regissörsrollen av manusförfattarskapet har lett till en utsökt utformad film då visionen för slutprodukten är oerhört tydlig. Resultatet av detta är med andra ord inget annat än en otroligt snygg, rå och smutsig film i ett hänsynslöst westernlandskap.

Till filmens nackdel kan det bli lite för mycket av det råa och smutsiga. Det är inte meningen att den ska vara glad och glättig, för all del, men ibland behöver man en kort paus från det konstanta mörkret som råder.

Jag vill ändå varmt rekommendera denna filmen som just nu tematiskt passar oerhört bra i de svenska mörka höstdagarna där solen skiner fem minuter per dag.

Betyg: Fågel (förslagsvis en cirkulerande gam)

C88DEEB5-5B87-4E5D-9055-86BD8B10AF45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s