Batman Hush (Bluray)

Recension

Regi: Justin Copeland

810WezP+imL._SL1500_.jpg

Handling

En ny skurk som är väldigt smart ger sin på Batman, skurken använder sig de mesta av Batmans fiender att ge sig på honom på ett eller annat sätt och verkar alltid ligga ett steg före den bästa detektiven av dem alla. Batman har ingen aning om vem det är och för att överleva måste Batman gå ihop med en av sina fiender för att lösa detta.

Utförande

Denna filmen är bra, som alltid med DC comics animerade filmer så är dom bra, snygg design på allt och animationerna är underbara. Rösterna är spot on och denna filmen är lite fanservice till alla fansen för det bjuds på mängder av cameos och det görs riktigt bra.

Det är en intressant historia som jag gärna hade velat se mer av, den finns som serietidning med. Filmen är brutal, har mord, blod och grymma actionscener.
Det enda negativa jag kommer på är när de har animationer till bilarjakter, då ser allt 3D aktigt ut och passar inte rikrigt in in det annas ursnygga fotot. Man ser skillnad i stilen på animationerna samt inget extra bonus material.

Summering

Batman Hush är en bra detektivfilm med Batman som bjuder på många överraskningar och en bra skurk. Filmen är 82 min lång och tiden flyter på. De gör intressanta val med Batman som karaktär och i det stora hela är det en bra film.

Något extramaterial finns inte på bluray vilket är ett minus för de som vill ha mer bonusmaterial.

Betyg: 3.5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s