The Intruder (Blu-Ray)

Recension

”Quaid är riktigt creepy”

320791149_3899176c-9bc5-49b3-bce9-8a28bd3712eb

Skådespelare: Michael Elay, Joseph Sikora, Meagan Good, Dennis Quaid
Regi: Deon Taylor

Handling:

Ett par som bor i storstaden letar efter ett hus ute på landet. Där hittar de ett stort vackert hus som säljaren övertlar dom att köpa. Det känns rätt säger han. De har precis gjort en stor deal på sitt nya företag och bestämmer sig att köpa huset. Problemet är att ägaren dyker upp oanmäld hela tiden, han klipper gräsmattan och bara är där. Han ”vill väl” men detta uppskattas inte av den nya mannen i huset som tycker att det går för långt.
Husets förra ägare har ett förflutet och ger inte upp ”sitt” hus så enkelt.

Summering:

Filmen är vad man kallar för en standard hemma invasions film och den sätter upp karaktärerna väl. Tempot fungerar bra och det är i andra akten det börjar bli obehaglig för karaktärerna. Dennis Quaid är en creepy jävel och det ser man ju mer filmen utvecklas. Det är inget originellt men det är effektivt. Enkel story, enkel thriller som bärs upp av Quaids riktigt bra och läskiga prestation. Utan honom skulle filmen inte fungera. De andra är bra skådespelare men jag kände att det saknades något. Filmen är helt klart sevärd om man vill se en enkel thriller som är effektiv och helt ok.

Betyg: The Intruder 2.5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s