Fågel, Fisk eller Mittemellan: Ocean’s 8

”Fågel, Fisk eller Mittemellan” är Nathalies nya recensionserie där hon betygsätter film i tre olika grader där olika titlar antingen flyger högt som fåglar eller är nere på botten med fiskarna. Först ut är Ocean’s 8!

I Ocean’s 8 får vi följa Danny Oceans syster, Debbie Ocean, som tillsammans med sitt gäng slår till mot Met Galan för att komma över juveler värda 150 miljoner dollar. Debbie står inte i skuggan av sin bror utan är även hon otroligt intelligent och har en oerhört strukturerad plan för att allting ska gå i lås så att hon och hennes kumpaner inte själva hamnar bakom lås och bom.

Detta är tjusningen med samtliga Ocean’s-filmerna. Vi får alltid följa en otroligt invecklad konstruktion av den perfekta stöten från början till slut men det är alltid en liten twist på slutet som vi inte hade räknat med. När saker ser ut att kunna gå fel känner jag ett sug i magen och det är en fröjd av spänning! Ocean’s 8 sin egen film med tillräckligt mycket för att sticka ut från sina tre föregångare. Jag tycker definitivt om den här filmen hoppas att den ligger under julgranen till några snälla barn i jul.

Betyg: Fågel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s