Luis Vs Nathalie Topp-10 Uppföljare

Här ska Luis och Nathalie lista sina bästa uppföljare på filmer. Det behöver inte vara del två och kan vara vilken film i serien som helst.  Den ska helst vara bättre än originalet.

Luis bästa uppföljare, random ordning

 1. Terminator 2 (bättre, större, mer action och en fantastiskt bra film och en av världens bästa filmer)
 2. The Dark Knight (tar konceptet till nya höjder och Jokern är skrämmande. Handlingen är bra och filmen är strålande)
 3. The Empire Strikes Back (en perfekt fortsättning med karaktärer man lärt känna, bästa twisten någonsin)
 4. Aliens (mer action, mer karaktärer, mer aliens. Från skräck till action med filmvärldens hårdaste kvinna)
 5. Star Trek:  Wrath of Kahn (KAHHHHHHN! Inte bara en bra Star Trek film men även en bra film samt uppföljare. Något för fansen och icke fans)
 6. Död Snö 2 (roligare, blodigare och en sjukt bra uppföljare. Tyckte om första men tvåan älskade jag. Mer av allt på ett riktigt bra sätt)
 7. Captain America: The Winter Soldier (Bästa i MCU, en spionthriller som är fantastisk, Cap har utvecklats och hur filmen är uppbygt med dess ton och story gör det inte bara till MCU bästa thriller utan även riktigt bra film)
 8. Magic Mike XXL (snyggare, roligare, bättre och sexigare. Har så mycket djup och bra karaktärer. Det är en roadtrip film om hur man ska behandla kvinnor. En film som alla killar borde se.
 9. Avengers: Infinity Wars (10 års väntan och den levererar, var i chock i slutet och filmen är bra gjort trots så många karaktärer i samma film. Den är inte tråkig en enda stund)
 10. Creed (bästa ”spinoff” uppföljaren någonsin och en bra drama film. Stallone och Jordan är magiska tillsammans och Rocky är min absoluta favoritfilm någonsin och denna är hack i häl)

Hedersnomineringar

 1. Rocky Balboa (älskar den, alla livsmotiverande citat är guld)
 2. Hellboy 2: The Golden Army (Större och mäktigare)
 3. Mission Impossible 3 (välgjord action med riktiga stunts)
 4. How to train your dragon 2 (bara se den)

Nathalies bästa uppföljare, random ordning.

 1. Jurassic world:
  Ingen film har införlivat sådant intresse för en franchise som legat i dvala på samma sätt som Jurassic World gjorde. Med ny forskning, nya marina jätteödlor, och nya ikoniska scener!

  2. Snabba cash 3:
  Sagan om JW når sitt slut på ett av de mest tillfredställande sätten en filmserie har gjort. Med upp och nedgångar för samtliga karaktärer knyts säcken ihop på ett dramatiskt sätt som sent kommer att glömmas.
  3. Magic Mike xxl:
  Framförallt blev jag väldigt förvånad över hur djupt in i själen den här filmen skulle nå in i mig. Det är ett gäng snubbar som avslutar ett kapitel i sina liv vilket såklart lockar fram den sentimentala och vackra sidan av dem.

  4. Thor: ragnarök:
  Det är först här som jag tycker att Chris Hemsworth fullkomligt äger sin karaktär! Han leker och har kul med sin roll som Thor och jag njuter i fulla drag av denna filmen.

  5. Shrek 2:
  Ettan var absolut en trevlig film men den saknade Puss in Boots, en av de bästa karaktärerna som adderats i ett huvudrollsensamble.

  6. Evil Dead 2:
  I Evil Dead II byter filmserien helt apropå genre och det kändes som ett smart drag, från b-skräckis till skräckkomedi med allas våran bästa Bruce!

  7. Clerks II:
  Jag var aldrig speciellt förtjust i ettan för den var lite för pessimistisk för min smak. Tvåan är fortfarande pessimistisk men med en större dos komedi!

  8. Cinderella III: a twist in time:
  Askungesagan är så uttjatad så alla kan den utantill. Den är idyllisk med skimmer över sig vilket är fullkomligt motsatsen i del tre! Den är mörk och läskig på de mest häpnadsväckande vis. Jösses, Disney!

  9. John Wick 2:
  Här är jag kluven. Ettan är otroligt bra och tvåan är otroligt bra. Det är en väldigt snäv balansgång och vilken av dem som är bäst beror egentligen på vilken dag du frågar mig. I skrivande stund är det del två och del tre kan inte komma snart nog!

  10. Addams Family Values:
  Addams-familjen är sannerligen ikoniska och de fortsätter med sin säregna stil även i del två. Inget har förändrats och inget skall heller förändras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s